Kinepolis zendt songfestival-finale uit op groot scherm

Karen Luiken-18 april 2024 om 14:27- Foto:

Photo by Lucas van Oort on Unsplash

Kinepolis heeft goed nieuws voor liefhebbers van het Eurovisie Songfestival. De bioscoopketen gaat de finale van het liedjesfestijn op groot scherm uitzenden in Antwerpen, Gent, Hasselt en Brussel.

Het Eurovisie Songfestival gaat over een paar weken van start in de Zweedse stad Malmö. Dinsdag 7 mei is de eerste halve finale, donderdag 9 mei de tweede. Op zaterdag 11 mei vindt de grote finale plaats en die kan jij vanuit een grote, rode zetel bekijken bij één van de hierboven genoemde Kinepolis-vestigingen.

De live-uitzending begint om 21.00 uur, maar de deuren van de bioscoop openen al om 19.45 uur. Wat je vanaf dat moment kunt verwachten? We citeren: ‘Een betoverende avond vol fantastische optredens en onvergetelijke muzikale momenten. Een sfeervolle ambiance in een zaal vol enthousiaste fans. En een speciale preshow met de allerbeste songs uit het Eurovisie Songfestival door de jaren heen, in samenwerking met MNM.”

Bezoekers worden getrakteerd op cava en nacho’s, en ontvangen bovendien 10 procent korting op alle producten in de shop van Kinepolis. Kaartjes koop je via deze link!

'A Year In The Life Of Cristian D', vanaf 9/5 op TAGMAG

Simon Smetryns-02 mei 2024 om 17:50

De Nederlands/Belgische Cristian D is the one to watch. Hij was slechts 14 jaar toen hij zijn eerste single uitbracht. In enkele jaren tijd is dit muzikaal talent uitgegroeid tot dé rijzende ster van de Lage Landen. We volgen hem een jaar lang tijdens shoots, shows en studiosessies en krijgen te zien hoe hij zijn nieuwe album maakt. Vanaf 9/5 kan je elke donderdag om 17u kijken naar een gloednieuwe episode van 'A Year In The Life Of Cristian D'.

Trailer van derde seizoen ‘Onder Vuur’ gelost

Karen Luiken-02 mei 2024 om 09:12

Niet één, niet twee, niet drie maar vier nieuwe gezichten doen vanaf 6 juni hun intrede in het derde seizoen van ‘Onder Vuur’. In een gloednieuwe trailer laat Streamz alvast een eerste voorproefje zien.

Het nieuwe seizoen van 'Onder Vuur' start ongeveer een jaar na het vorige. Post Oosteroever is samengesmolten met Post Noordhoek en krijgt hierdoor eindelijk de broodnodige versterking van vier nieuwe, jonge krachten: alleenstaande moeder Cassia, strikte adjudant Pieter, topchauffeur Nouri en tattoo-artieste Jade.

De nieuwe lichting zorgt voor een verfrissend tintje, maar tegelijkertijd ook voor frictie met de oude garde. Extra kopzorgen dus voor luitenant Dominique, die van de twee ploegen een 'nieuw samengesteld gezin' moet maken.

En wanneer Orlando onverwachts terugkeert uit Zweden en Tom ontspoort, komen de onderlingen spanningen en persoonlijke relaties nog meer onder druk te staan. Maar het wordt Post Oosteroever pas echt heet onder de voeten wanneer een gevaarlijke interventie misloopt en een jongeman dood wordt teruggevonden.

Naast Louis Talpe en Lien De Graeve zien we ook dit seizoen Lynn Van Royen, Sam Louwyck, Aimé Claeys, Ilse De Koe, Ann Tuts, Wouter Bruneel, Kasper Vandenberghe, Wim Willaert en Joke Devynck terug. De nieuwe personages worden gespeeld door Vincent Van Sande, Ellen Sterckx, Anushka Melkonian en L'Hamiti Izzy Ismael.

Het derde seizoen van 'Onder Vuur' gaat op 6 juni van start op Streamz met twee afleveringen. Daarna is er elke donderdag een nieuwe aflevering te zien.

Ontdek meer