Nieuwe dramaserie met Joey King nu op Disney+

Karen Luiken-02 mei 2024 om 07:15

Seriedip? Niet lang meer! Disney+ heeft een nieuwe historische miniserie online gezet met Joey King in de hoofdrol. ‘We Were The Lucky Ones’ wordt je nieuwe verslaving.

‘We Were The Lucky Ones’ is een bewerking van het gelijknamige boek uit 2017 van Georgia Hunter, en is geïnspireerd op het verhaal van de familie van de schrijfster. Het gaat over een Joods gezin dat vastbesloten is te overleven en zich te herenigen nadat ze tijdens de Tweede Wereldoorlog van elkaar gescheiden werden.

Joey King, bekend van ‘The Kissing Booth’, speelt een van de hoofdpersonages. Andere grote rollen zijn weggelegd voor Logan Lerman en Hadas Yaron.

'Love Island'-Naomi twijfelt aan oprechtheid Nycole

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 08:51

Naomi, die bekend is van haar deelname aan 'Love Island', heeft haar bedenkingen bij enkele medekandidaten van het programma. In de nieuwste aflevering van 'Realitea' onthult ze dat er twee kandidaten zijn die ze liever niet meer zou tegenkomen.

"Wat kan ik hierover zeggen?" vroeg Naomi zich eerst af toen haar werd gevraagd welke islanders ze liever niet meer zou zien. Uiteindelijk zei ze: "Nou, ik zou Nycole en niet tegen willen komen." Wat er precies is voorgevallen, wil ze niet in detail bespreken. "Ik vind hen gewoon niet aardig. Geen aardige meiden. Niet mijn type personen. Alles lijkt om hen te draaien," legt ze uit. "Ik betwijfel zelfs of Nycole oprecht is geweest. Maar dat durf ik bij niemand te zeggen." Yikes!

Naomi deed in 2023 mee aan 'Love Island'. Ze vond eerst de liefde bij Kluuk, dan bij Job en tenslotte bij Thijn, maar verliet uiteindelijk als vrijgezel de villa. Intussen heeft ze een relatie met ‘Ex On The Beach’-deelnemer Quintin.

Netflix sluit deal met NFL

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 08:40

Netflix gaat een stap verder dan films en series te streamen. Ze hebben een deal gesloten met NFL en zullen binnenkort livewedstrijden van de American Football-competitie uitzenden.

Dit initiatief maakt deel uit van een driejarige deal waarbij Netflix exclusieve toegang krijgt tot bepaalde NFL-evenementen. Op 25 december 2024 wordt Netflix namelijk dé plek voor twee topwedstrijden uit de NFL: de Super Bowl LVII-winnaars Chiefs tegen de Steelers, en Ravens tegen de Texans.

Naast de live-uitzendingen zal Netflix ook andere NFL-content aanbieden, waaronder een nieuwe serie 'Receiver' die het leven van enkele NFL-iconen volgt. In 2023 ging de populaire serie 'Quarterback' in premiere.

"Bij Netflix hebben we vorig jaar de sprong gewaagd naar live-evenementen, met grote fanbases in comedy, reality-tv, sport en meer", zegt Bela Bajaria, Chief Content Officer van Netflix. "Maar niets kan tippen aan de enorme aantrekkingskracht van NFL-football. We zijn ontzettend blij dat de NFL's kerstwedstrijden exclusief bij Netflix te zien zullen zijn."

Ontdek meer