Live action-serie over 'Scooby Doo' in de maak voor Netflix

Karen Luiken-01 mei 2024 om 06:44

Netflix steekt ‘Scooby Doo’ in een modern jasje. Collider meldt dat de streamingsdienst de klassieke televisieserie om wil dopen tot een live action-serie.

‘Scooby Doo’ gaat over vier jongvolwassenen en hun pratende hond Scooby Doo. Het team - naast de Duitse Dog bestaande uit Fred Jones, Daphne Blake, Velma Dinkley en Norville Rogers – reist in hun busje rond en lost allerlei mysteries op. De serie debuteerde in 1969.

De live action-serie gaat net als de tekenserie in op de avonturen van Scooby Doo en de rest van de bende, terwijl ze mysteries oplossen en een gemaskerde slechterik proberen te verslaan.

Het is niet de eerste keer dat er een live action-project rondom Scooby Doo draait. In 2002 kwam er ook al een live action-film uit, gevolgd door een tweede film in 2004.

Fake boyband uit 'The Idea of You' brengt music video uit

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 07:23

Maak je klaar om te obsessen over een band die je nooit live zult zien! August Moon, de boyband uit de populaire film 'The Idea of You', heeft een music video gedropt. Of eerder: Amazon Prime heeft dat gedaan.

Oké, je zult Nicholas Galitzine's personage Hayes Campbell uit 'The Idea of You' nooit live zien zingen, maar je kunt nu doen alsof hij echt bestaat. Check de muziekvideo waarin Hayes en zijn vier August Moon-bandleden het nummer 'Guard Down' zingen. De kleine One Direction-referenties zijn onmiskenbaar... One Direction reünietour met August Moon in het voorprogramma? Yes Please!

Anne Hathaway en Nicholas Galitzine spelen de hoofdpersonages in 'The Idea of You'. De film gaat over de romantiek tussen de 40-jarige gescheiden moeder Solène en de 24-jarige popster Hayes. Na een toevallige ontmoeting op Coachella slaat de vonk meteen over, maar Solène is eerst terughoudend vanwege het leeftijdsverschil en de constante paparazzi en gillende fans. Uiteindelijk kan ze zijn charmes niet weerstaan, en kijkt ze de hele nacht naar optredens van zijn band, inclusief deze music video. De film zou gebaseerd zijn op een 'fanfic' over Harry Styles... Interesting!

Hailey Bieber deelt foto's van babybuik

Karen Luiken-16 mei 2024 om 14:08

Ze hebben het een tijdje geheim weten te houden, maar nu het hoge woord er eindelijk uit is, mag iedereen het weten: Hailey Bieber is in verwachting van haar eerste kindje met haar man Justin. Via Instagram deelt ze een aantal kiekjes van haar prachtige babybuik.

Hailey en Justin maakten vorige week bekend dat ze zwanger zijn. Dat deden ze door een aantal beelden op Instagram te posten waar ze samen op te zien zijn. Fans waren door het dolle heen en worden nu, een paar dagen later, opnieuw verrast met kersverse zwangerschapskiekjes. Dit keer is Hailey in een vlindertopje te zien terwijl ze haar buik vasthoudt.

De smoorverliefde Biebers stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Sindsdien zijn er al meerdere geruchten rondgegaan over een zwangerschap, maar die ontkende Hailey altijd.

Ontdek meer