Zien: het nieuwste seizoen 'Tagmansion' op Streamz

Chelsy Vanlerberghe-11 april 2024 om 07:44

Zon, zee en zuipen. Tagmansion is back, baby! Het volledige seizoen is nu te zien op streamz.

In het zesde seizoen trekken acht nieuwe ‘Tagmansion’-gezichten naar The Island Festival in Kroatië. Goed weer, knappe singles en chachi feestjes vormen de ingrediënten voor een onvergetelijke reis. Bij aankomst van onze feestvierders stijgen de temperaturen meteen, en dit seizoen wordt heter dan ooit!

Binge ‘Tagmansion’ seizoen 6, nu volledig op Streamz en later ook op YouTube!

Slapen in het huis van 'Up'? Het kan!

Chelsy Vanlerberghe-02 mei 2024 om 10:00- Foto:

by Ryan Lowry via Airbnb

Stel je eens voor dat je via Airbnb een huis kon huren van je grootste idolen, of dat je op bezoek kon gaan naar een plek uit een animatiefilm. Het kan! Airbnb introduceert ‘Iconen’, een nieuwe categorie vol buitengewone ervaringen met grote namen uit onder andere de muziek-, film-, televisie-, kunst- en sportwereld. Met Iconen kom je op plekken die je nooit voor mogelijk gehouden had. Zo kan je het huis van Carl uit 'Up' huren. (En ja, dat huis gaat omhoog!) Of wat dacht je van overnachten in het Ferrari Museum? Of verblijven in Prince zijn 'Purple Rain'-mansion?

"Met ‘Iconen’ kom je op plekken die je nooit voor mogelijk gehouden had. Tot nu", zegt Brian Chesky, mede-oprichter en CEO van Airbnb. "Het leven wordt steeds digitaler en we willen graag de echte wereld een vleugje magie geven. Met Iconen hebben we 's werelds meest buitengewone ervaringen gemaakt."

Airbnb onthulde al de eerste elf Iconen, maar belooft dat er de rest van het jaar nog meer bij komen.

1. Droom weg in het huis van Up

Slaap in een van de beroemdste huizen van Disney en Pixar. En ja, het zweeft. In deze nauwkeurig nagebouwde woning ontdek je de wereld van Carl, compleet met meer dan 8.000 ballonnen en omgeven door het rode gesteente van Abiquiu, New Mexico, Verenigde Staten van Amerika.

2. Word wakker in het Musée d'Orsay

Verblijf in de beroemde klokkenkamer van dit kunstmuseum in Parijs, Frankrijk. De Franse designer Mathieu Lehanneur toverde deze ruimte om tot een luxe slaapkamer. Hij ontwierp ook de fakkel en de sculptuur voor het Olympisch vuur van Parijs 2024. Vanaf het terras aanschouw je de historische openingsceremonie van de Olympische Spelen langs de Seine.

3. Stap in de wereld van X-Men ‘97

Leef als de X-Men tijdens je verblijf in een 2D-animatie van de X-Mansion van Marvel Animation in Westchester, New York, Verenigde Staten van Amerika. Ontdek je mutant krachten en train in de Danger Room.

4. Verblijf in het Purple Rain-huis van Prince

De Amerikaanse zanger Prince kocht de woning in Minneapolis, Minnesota, Verenigde Staten, die bekend is van de legendarische film Purple Rain, maar tot nu toe nooit toegankelijk was voor het publiek. Verken de woning en luister naar zeldzame en speciale nummers uit de wereld van Prince tijdens een exclusieve studiosessie.

5. Waardevolle herinneringen met Inside Out 2

In afwachting van de nieuwe Disney-film Inside Out 2 op 14 juni, ben je uitgenodigd voor een overnachting op het hoofdkantoor: het controlecentrum van Riley's emoties. Je host, Joy, verwelkomt je in haar levendige wereld. Daar zie je de emoties in actie en help jij de boel onder controle te houden. Meer info over de locatie volgt nog.

6. Overnacht in het Ferrari Museum

Dompel jezelf onder in de racewereld met een verblijf in het Ferrari Museum in Maranello, Italië. Je slaapt op een bed dat van hetzelfde leder gemaakt is als de stoelen van een Ferrari, racet een rondje met Scuderia Ferrari-ambassadeur Marc Gené en gaat als vip naar de Grand Prix van Emilia-Romagna.

7. Als een echte VIP met Kevin Hart

De Amerikaanse comedian Kevin Hart neemt je mee naar zijn Coramino Live Lounge in Los Angeles, Californië, Verenigde Staten van Amerika waar alle beroemdheden graag komen. Je gaat met Kevin en zijn vrienden op stap naar deze geheime bar, waar ze je trakteren op een tequila proeverij en stand-up van de beste komieken.

8. Woon een huiskamersessie bij van Doja Cat

De Amerikaanse zangeres Doja is net klaar met haar wereldtournee, maar neemt jou mee op een veel persoonlijkere ervaring. Geniet van een onvergetelijk huiskameroptreden van deze Grammy-winnende zangeres en hoor live haar favoriete nummers én tracks van haar nieuwste album. Meer info over de locatie volgt nog.

9. Game met Khaby Lame

TikTok-sensatie Khaby Lame nodigt je uit in zijn thuisstad Milaan, Italië, voor een epische, nachtelijke gamesessie. Je verblijft in een unieke gameloft die Khaby zelf heeft ontworpen. Daar neem je het tegen hem op in een Fortnite Battle Royale. #learnfromkhaby​

10. Ga op tournee met Feid

Breng een week door met de Colombiaanse reggaeton-superster tijdens zijn FERXXOCALIPSIS World Tour doorheen de Verenigde Staten van Amerika. Help de crew met de soundcheck, rijd mee met de tourbus en ga backstage bij elke show.

11. Kruip in de huid van Bollywood-ster Janhvi Kapoor

Janhvi Kapoor nodigt je uit in het legendarische huis van de familie Kapoor in Chennai, India. Janhvi stelde deze woning nooit eerder zo open en ontvangt je persoonlijk tijdens deze ultieme overnachting. Leer haar Bollywood-schoonheidsgeheimen en proef haar favoriete Zuid-Indiase gerechten.

Iconen hebben een eigen categorie op de startpagina. Alle Iconen kosten minder dan €95 per gast, maar de meeste zijn zelfs gratis. Een timer telt af naar het moment dat een Icoon beschikbaar wordt, daarna kunnen gasten via de app een boekingsaanvraag indienen. De lucky ones die worden geselecteerd, ontvangen een digitaal gouden ticket.

Trailer van derde seizoen ‘Onder Vuur’ gelost

Karen Luiken-02 mei 2024 om 09:12

Niet één, niet twee, niet drie maar vier nieuwe gezichten doen vanaf 6 juni hun intrede in het derde seizoen van ‘Onder Vuur’. In een gloednieuwe trailer laat Streamz alvast een eerste voorproefje zien.

Het nieuwe seizoen van 'Onder Vuur' start ongeveer een jaar na het vorige. Post Oosteroever is samengesmolten met Post Noordhoek en krijgt hierdoor eindelijk de broodnodige versterking van vier nieuwe, jonge krachten: alleenstaande moeder Cassia, strikte adjudant Pieter, topchauffeur Nouri en tattoo-artieste Jade.

De nieuwe lichting zorgt voor een verfrissend tintje, maar tegelijkertijd ook voor frictie met de oude garde. Extra kopzorgen dus voor luitenant Dominique, die van de twee ploegen een 'nieuw samengesteld gezin' moet maken.

En wanneer Orlando onverwachts terugkeert uit Zweden en Tom ontspoort, komen de onderlingen spanningen en persoonlijke relaties nog meer onder druk te staan. Maar het wordt Post Oosteroever pas echt heet onder de voeten wanneer een gevaarlijke interventie misloopt en een jongeman dood wordt teruggevonden.

Naast Louis Talpe en Lien De Graeve zien we ook dit seizoen Lynn Van Royen, Sam Louwyck, Aimé Claeys, Ilse De Koe, Ann Tuts, Wouter Bruneel, Kasper Vandenberghe, Wim Willaert en Joke Devynck terug. De nieuwe personages worden gespeeld door Vincent Van Sande, Ellen Sterckx, Anushka Melkonian en L'Hamiti Izzy Ismael.

Het derde seizoen van 'Onder Vuur' gaat op 6 juni van start op Streamz met twee afleveringen. Daarna is er elke donderdag een nieuwe aflevering te zien.

Ontdek meer