'LoveMe' met Ellen nu te zien op Streamz

Chelsy Vanlerberghe-21 maart 2024 om 09:19

Het nieuwe seizoen van de datingshow 'LoveMe' is nu te zien op Streamz. Ellen, bekend van 'Ex on the Beach: Double Dutch' en 'Shot in the Dark', begint aan haar zoektocht naar de ware liefde.

Gewapend met haar charme en met de hulp van TAGMAG Insider en ervaren wingman Martijn Spaepen, duikt ze diep in het datingavontuur. Ellen, die nog nooit een serieuze relatie heeft gehad, stelt zichzelf de vraag: zal ze na dit avontuur eindelijk de juiste jongen vinden?

Ontdek het samen met haar in een nieuw seizoen vol spanning, romantiek en natuurlijk de nodige portie drama. Het volledige seizoen is nu te bekijken op Streamz.

Drie nieuwe gezichten in tweede seizoen 'XO, Kitty'

Karen Luiken-28 april 2024 om 08:52

Dubbel goed nieuws over ‘XO, Kitty’. Makers van de spin-off van ‘To All The Boys’ laten weten dat de productie van het langverwachte tweede seizoen van start is gegaan. Maar dat niet alleen: er worden ook drie gloednieuwe gezichten aan de cast toegevoegd.

De drie nieuwe acteurs zijn Audrey Huynh, Joshua Lee en Sasha Bhasin. Zij voegen zich bij Anna Cathcart (Kitty), Minyeong Choi (Dae), Gia Kim (Yuri), San Heon Lee (Min Ho), Anthony Keyvan (Quincy), Regan Aliyan (Juliana), Peter Thurnwald (Alex) en Jocelyn Shelfo (Madison).

‘XO, Kitty’ gaat over Kitty Song Covey, die alles over de liefde denkt te weten. Maar wanneer ze verre reizen moet maken om haar langeafstandsvriendje te kunnen zien, komt ze er al snel achter dat ze het flink mis heeft.

'Bridgerton'-ster pakt rol in derde seizoen 'Heartstopper'

Karen Luiken-27 april 2024 om 07:25

Het derde seizoen van ‘Heartstopper’ krijgt er drie nieuwe gezichten bij. Eén van hen is Jonathan Bailey, die Anthony Bridgerton speelt in de razend populaire Netflix-hit ‘Bridgerton’.

Jonathan kruipt in de huid van de bekende influencer Jack Maddox, waar Charlie een oogje op heeft. De andere twee nieuwe acteurs zijn Hayley Atwell en Eddie Marsan. Hayley speelt Nicks tante Diane en Eddie is verantwoordelijk voor de rol van de therapeut van Charlie.

Alice Oseman, schrijfster van de serie, is blij met de aangevulde cast. "Het was geweldig om de kunsten van Hayley, Eddie en Jonathan naast onze huidige cast te zien", zegt ze tegen The Wrap.

Ontdek meer