Tweede seizoen spin-off 'Pretty Little Liars' volgende maand op Streamz

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:24

Het tweede seizoen van de spin-off van ‘Pretty Little Liars’ komt volgende maand naar Streamz. De reeks draagt de naam ‘Summer School’ en is het vervolg op ‘Original Sin’. Op 10 mei verschijnt de eerste aflevering.

Na de schrijnende gebeurtenissen van ‘Original Sin’ worden de Pretty Little Liars geconfronteerd met een lot dat erger is dan de dood: de zomerschool. Maar Millwood High is niet het enige dat in de weg staat van hun leuke zomerbaantjes en nieuwe liefdesinteresses. Een nieuwe slechterik, die al dan niet een connectie heeft met A, is naar de stad gekomen en gaat hen allemaal op de proef stellen.

Onderstaande trailer geeft een eerste voorproefje. De rest kun je over een paar weken bewonderen.

Deze nummers zullen te horen zijn in 'Bridgerton' seizoen 3

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 08:33

Het aftellen is begonnen! Op 16 mei is het eindelijk zover: het langverwachte derde seizoen van 'Bridgerton' gaat in première. En ja hoor, ook dit seizoen zullen bekende popnummers een klassieke twist krijgen. Netflix heeft al zeven covers aangekondigd die je kan verwachten.

Het seizoen brengt niet alleen de terugkeer van covers van vertrouwde artiesten zoals Billie Eilish en Taylor Swift, maar ook een aantal nieuwe gezichten, waaronder Gayle, die naadloos passen in het Bridgerton-universum. Volgens de makers zal de muziek de groeiende liefde tussen Penelope en Colin Bridgerton weerspiegelen.

Zoals trouwe fans weten, zullen de popsongs in een klassiek jasje gestoken worden. Kijkers kunnen zich verheugen op een orkestrale versie van de volgende nummers:

‘Love is Blind’-koppel verwelkomt eerste kindje

Karen Luiken-14 mei 2024 om 07:51

‘Love is Blind’-sterren Bliss en Zack Goytowski zijn ouders geworden. De lovebirds hebben dik twee weken geleden hun eerste kindje mogen verwelkomen.

Bliss en Zack hebben een dochter gekregen die ze de naam Galileo Terri Rayne gaven. Ze zag volgens People op 26 april het levenslicht. “We zijn zo verliefd op onze prachtige meisje”, aldus het koppel. “Ons leven is voorgoed veranderd en we zijn zo dankbaar dat we de rest van ons leven van haar mogen houden. Ze is onze maan, onze sterren en het centrum van ons universum.”

De kersverse ouders leerden elkaar kennen in het vierde seizoen van ‘Love is Blind’. Ze gaven elkaar in datzelfde programma het jawoord.

Ontdek meer