Tweede seizoen 'Fallout' bevestigd

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:24

Een week na het verschijnen van het eerste seizoen hebben de makers van ‘Fallout’ al goed nieuws. Er komt een vervolg: het tweede seizoen is bevestigd door streamingsdienst Prime Video!

“We kunnen niet wachten om de wereld opnieuw op te blazen”, laat Prime Video in een aankondiging weten.

‘Fallout’ is gebaseerd op het gelijknamige videospel en heeft Walton Goggins, Ella Purnell en Aaron Moten in de hoofdrollen. Het verhaal gaat over de door nucleaire bommen verwoeste stad Los Angeles, waar mensen in ondergrondse kluizen (Vaults) leven om zich te beschermen tegen straling, mutanten en rovers.

Steve Carell zal niet te zien zijn in 'The Office' spin-off

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 15:10

Geen Michael Scott, gespeeld door Steve Carell, in de spin-off van 'The Office'. In gesprek met The Hollywood Reporter zei de acteur dat hij wel naar de opvolger van de populaire serie zal kijken, maar dat er geen reden is voor zijn personage om er in op te duiken.

"Maar ik ben enthousiast, het klinkt als een geweldig concept. Ik hou van het idee - ik denk dat het zich afspeelt in een familiekrantenbedrijf, en ik heb met Domhnall Gleeson gewerkt, die een van de hoofdrolspelers is", legt de acteur uit. "Hij is een uitstekende acteur en een super aardige kerel, dus ik denk dat het geweldig zal zijn."

De nieuwe serie, waarvan de logline draait om een documentaireploeg die een stervende historische krant probeert te redden met vrijwillige verslaggevers, werd vorige week officieel aangekondigd. De productie begint in juli onder leiding van Greg Daniels, de maker van de originele Amerikaanse versie van 'The Office'.

Deze nummers zullen te horen zijn in 'Bridgerton' seizoen 3

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 08:33

Het aftellen is begonnen! Op 16 mei is het eindelijk zover: het langverwachte derde seizoen van 'Bridgerton' gaat in première. En ja hoor, ook dit seizoen zullen bekende popnummers een klassieke twist krijgen. Netflix heeft al zeven covers aangekondigd die je kan verwachten.

Het seizoen brengt niet alleen de terugkeer van covers van vertrouwde artiesten zoals Billie Eilish en Taylor Swift, maar ook een aantal nieuwe gezichten, waaronder Gayle, die naadloos passen in het Bridgerton-universum. Volgens de makers zal de muziek de groeiende liefde tussen Penelope en Colin Bridgerton weerspiegelen.

Zoals trouwe fans weten, zullen de popsongs in een klassiek jasje gestoken worden. Kijkers kunnen zich verheugen op een orkestrale versie van de volgende nummers:

Ontdek meer