Louis Tomlinson dropt album met liveoptredens

Karen Luiken-26 april 2024 om 07:53

Louis Tomlinson heeft zijn fans een onverwachts maar zeer welkom cadeau geschonken. De zanger dropt een album dat vol staat met liveoptredens.

Op de plaat, die ‘The LIVE album’ heet, staan veertien liedjes. Elk nummer is in de afgelopen drie jaar opgenomen in een andere stad waar Louis heeft opgetreden.

“Ik heb het geluk gehad dat ik de afgelopen drie jaar twee keer de wereld rond heb mogen toeren”, aldus Louis in een aankondiging op Instagram. “Het gevoel dat ik krijg bij het delen van die live-momenten zal me voor altijd bijblijven. Deze plaat is een samenwerking tussen mij en jullie. Bedankt voor de geweldige herinneringen.”

Fans krijgen voorproefje van nieuwe 'Superman'-film

Karen Luiken-07 mei 2024 om 06:52

Fans van ‘Superman’ hebben een cadeautje gekregen van DC Studios. Het productiebedrijf heeft met een gloednieuwe foto een eerste blik op David Corenswet als Superman gedeeld.

Op het beeld is Superman zittend te zien terwijl hij zijn iconische rode laarzen aantrekt. Achter hem bevindt zich een groot raam dat uitzicht biedt op de fictieve stad Metropolis, die wordt aangevallen door buitenaards leven.

De release van de nieuwe ‘Superman’-film staat gepland voor 11 juli 2025. Het project is zowel geschreven als geregisseerd door James Gunn en wordt de eerste speelfilm in een langverwacht nieuw DC-universum.

David Corenswet speelt Superman (aka Clark Kent), Rachel Brosnahan kruipt in de huid van Lois Lane en Nicholas Hoult is verantwoordelijk voor de rol van Lex Luthor.

Dit is waarom Ed Sheeran 'Love Yourself' aan Justin Bieber gaf

Karen Luiken-06 mei 2024 om 16:37- Foto:

Reuters

Het nummer ‘Love Yourself’ van Justin Bieber is niet geschreven door The Biebs, maar door Ed Sheeran. De roodharige zanger gaf het nummer aan zijn collega omdat zijn vrienden er niet enthousiast over waren. Dat vertelde Ed afgelopen weekend tijdens een concert in Los Angeles.

“Meh.” Dat vonden de vrienden van Ed van het liedje ‘Love Yourself’ toen ze het voor het eerst hoorden. Maar Justin dacht daar anders over. Hij was er wél enthousiast over en kreeg het daarom van zijn goede vriend Ed. “Ik vond het goed, hij mocht het hebben”, zegt de Britse zanger daar nu over. “En toen werd het heel groot.”

Dat laatste is niet overdreven. Justin bracht ‘Love Yourself’ in 2016 uit en stond er vervolgens een heel jaar mee bovenaan de Amerikaanse hitlijst Billboard Top 100. Hij werd de jongste artiest ooit met die prestatie.

Ontdek meer