'Mr. & Mrs. Smith'-actrice zwanger van tweede kindje

Karen Luiken-25 april 2024 om 08:28

Maya Erskine wordt weer moeder. De ‘Mr. & Mrs. Smith’-actrice laat via Instagram weten dat ze in verwachting is van haar tweede kindje met Michael Angarono.

Het nieuws wordt gedeeld met een foto van het koppel. Zij showt haar prachtige babybuik, hij houdt haar vol trots vast. “Babyzusje komt eraan”, schrijven Maya en Michael in het bijschrift. Ze bevestigen daarmee dat ze een meisje verwachten.

Het stel heeft al een zoon genaamd Leon Frederick. Hij kwam in 2021 ter wereld.

Camila Cabello komt met nieuwe muziek

Chelsy Vanlerberghe-07 mei 2024 om 09:02

De 'Havana'-zangeres liet haar fans via Instagram weten dat haar vierde soloalbum eraan komt. Op de foto zien we haar met haar nieuwe blonde lokken, terwijl ze aan een blauwe lolly likt. Het is de cover art voor het nieuwe album 'C, XOXO'. Ze verklapte in de caption ook meteen de releasedatum: 28 juni.

Fans krijgen voorproefje van nieuwe 'Superman'-film

Karen Luiken-07 mei 2024 om 06:52

Fans van ‘Superman’ hebben een cadeautje gekregen van DC Studios. Het productiebedrijf heeft met een gloednieuwe foto een eerste blik op David Corenswet als Superman gedeeld.

Op het beeld is Superman zittend te zien terwijl hij zijn iconische rode laarzen aantrekt. Achter hem bevindt zich een groot raam dat uitzicht biedt op de fictieve stad Metropolis, die wordt aangevallen door buitenaards leven.

De release van de nieuwe ‘Superman’-film staat gepland voor 11 juli 2025. Het project is zowel geschreven als geregisseerd door James Gunn en wordt de eerste speelfilm in een langverwacht nieuw DC-universum.

David Corenswet speelt Superman (aka Clark Kent), Rachel Brosnahan kruipt in de huid van Lois Lane en Nicholas Hoult is verantwoordelijk voor de rol van Lex Luthor.

Ontdek meer