Deze luchtvaartmaatschappij biedt hondvriendelijke vluchten aan

Karen Luiken-17 april 2024 om 06:51- Foto:

Photo by REGINE THOLEN on Unsplash

Een verre reis maken met je hond? Dat gaat met de komst van een nieuwe luchtvaartmaatschappij een stuk makkelijker. BARK Air biedt sinds kort eerste klasvluchten aan voor jou en je trouwe viervoeter.

Tot nu toe is het best lastig om met je hond naar een ander continent te vliegen. Kleine hondjes mogen vaak met het baasje mee het vliegtuig in, maar grote honden worden in een klein hok in het ruim gezet, wat vaak tot stressvolle situaties leidt. BARK Air, een samenwerking tussen het hondenspeelgoedbedrijf BARK en een jetcharterservice, wil daar verandering in brengen. De nieuwe luchtvaartmaatschappij biedt luxe vluchten met een vipbehandeling aan voor zowel de hond als zijn baasje.

Wat daar allemaal bij zit inbegrepen? Het skippen van de drukke controleposten op het vliegtuig, een heerlijke maaltijd, kalmerende geurtjes, muziek, ruisonderdrukkende koptelefoons, kalmeringsvesten, een drankje naar keuze bij het opstijgen, speeltjes, dekentjes en heerlijke traktaties.

Goedkoop zijn de vluchten – zoals je misschien al wel verwacht – helaas niet. Voor een enkele reis betaal je zo’n 5.600 euro voor baas en hond.

Wil jij op droomreis, net als Kobe en Clé?

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 14:47

Botswana staat bekend om zijn adembenemende landschappen en safari’s waar wilde dieren vrij door uitgestrekte vlaktes dwalen. Dankzij KILROY konden Clé en Kobe dit prachtige land bezoeken

Van kamperen onder de fonkelende sterren tot wildlife spotten in de weelderige natuur. Bungeejumpen, raften, een helikoptervlucht, en meer. Clé en Kobe did it all. En het beste van alles? Ze hebben helemaal niets zelf moeten regelen! KILROY heeft alles tot in de puntjes uitgestippeld. Check hieronder hun travelvlog.

Het avontuur begon voor Clé en Kobe met een vlucht naar Victoria Falls in Zimbabwe. Vervolgens reisden ze door Botswana en stopten ze in Kasane, dichtbij Chobe National Park, waar ze de grootste concentratie Afrikaanse olifanten van het hele continent konden vinden. Daarna ging hun avontuur verder naar de Okavango Delta, 's werelds grootste binnenlandse delta, waar ze in the middle of nowhere sliepen. Vanuit Botswana reisden het duo naar Namibië, waar hun groepsreis eindigde in Windhoek.

Is het bij jou ook beginnen kriebelen? Dan kan KILROY jou helpen bij het organiseren van jouw droomreis. Of je nu wil leren duiken in Thailand, surfen in Indonesië of hiken in Peru. KILROY organiseert reizen op maat over de hele wereld. Surfen, safari, stranden, bergen… you name it, zij regelen het. Meer informatie vind je hier.

1
2
3

Wie levert snelst: cokedealer of pizzakoerier?

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 12:46

Als je een gram coke en een pizza op exact hetzelfde moment bestelt, wat komt er dan het eerste aan? YouTubers Anthony en Jamie van het account Platzak hebben het uitgetest.

De twee bestelden exact om 21u28 twee pizza magherita's voor 12,99 euro bij Pizzeria Valentina via UberEats. Volgens de app zou het minstens een halfuurtje duren voor de pizza's geleverd werden. Voor de gram cocaïne moesten ze wat meer geld neertellen: 50 euro om precies te zijn. Op hetzelfde moment dat de pizza besteld wordt, geven de YouTubers de dealer een go. Hij liet weten dat het maximum 20 minuutjes zou duren voordat hij levert. De dealer en pizzakoerier leveren op hetzelfde adres aan het het Zuid in Antwerpen. Het wordt een race tegen de klok. Wie is het snelst?

Wanneer Anthony en Jamie beseffen dat ze eigenlijk geen cash in huis hebben om de cocaine te betalen, haasten ze zich naar de bankautomaat. Wanneer ze terugkomen, staat de dealer al voor de deur. Om 21u46 nemen de twee de cocaïne in ontvangst. De pizza laat nog even op zich wachten...

Ontdek meer