Met deze truc zal je crush non-stop aan je denken

Chelsy Vanlerberghe-11 april 2024 om 10:43

Een nieuwe truc om je crush te veroveren gaat viraal op TikTok. Het wordt de 'cavoodle-methode' genoemd, en ja, dat verwijst naar het schattige hondenras.

Dus, wat hebben de hondjes en jouw crush met elkaar gemeen? Veel, volgens een TikTokker Pheveya.

In een TikTok met meer dan een miljoen views legt ze uit dat de cavoodle-methode ervoor zal zorgen dat je crush niet kan stoppen met aan je te denken. Het idee is simpel: praat non-stop over iets waar je van houdt, net zoals Pheveya dat doet met cavoodles.

“Hij begon me te associëren met cavoodles. Hij kon niet eens een cavoodle zien zonder aan mij te denken,” zegt ze over haar ex. Voordat ze samen waren, stuurde hij haar elke dag video's en foto's van de hondjes.

Nu ze uit elkaar zijn, kan hij haar niet ontlopen omdat hij elke keer als hij zo'n hond ziet aan haar denkt.

Het werkt niet alleen voor hondenliefhebbers. Een vriendin van Pheveya probeerde de truc uit met ramen noedels. Haar crush begon haar te associëren met ramen noedels, en telkens als hij ze in de winkel ziet, stuurt hij haar een berichtje.

Pheveya's datingtip? Blijf je favoriete onderwerp ter sprake brengen, net zolang je crush niet meer aan hetgeen kan denken zonder aan jou te denken.

'Bottom teeth talker' of 'top teeth talker'? Trend gaat viraal op TikTok

Chelsy Vanlerberghe-08 mei 2024 om 09:22

Als je praat, toon je dan je onderste of je bovenste tanden? De kans is groot dat je er nog nooit over hebt nagedacht, tot nu. Op TikTok gaat een trend viraal waarin mensen ontdekken of ze 'bottom teeth talkers' of 'top teeth talkers' zijn. En het is allemaal dankzij Megan Fox!

midden van de eindeloze lip-syncs, dansgevechten en kookvideo's, is er een nieuwe trend opgedoken waarbij mensen hun eigen praatgewoontes onder de loep nemen. En dit allemaal dankzij Megan Fox.

Het begon allemaal met een TikTok-gebruiker die trucjes deelde om te 'praten als Megan Fox'. Volgens haar moet je je onderste tanden laten zien en door je tanden heen praten om echt de Fox-vibe te krijgen. Daarnaast moet je ook willekeurig met je hoofd knikken, je ogen samenknijpen en je mond een beetje open houden. Vooral 'je onderste tanden laten zien', bleef bij mensen hangen, omdat ze zich realiseerden dat ze daar nog nooit op hadden gelet.

Andere TikTokkers lip-syncen nu op het nummer 'Hide Away' van Daya om te ontdekken hoe ze praten. 'Bottom teeth talkers' zijn teleurgesteld, terwijl 'top teeth talkers' blij zijn met de uitkomst. Deze trend bestaat eigenlijk al sinds 2022, maar krijgt nu extra aandacht omdat Megan Fox weer vaak in de media is. De meeste mensen hopen dat ze 'top teeth talkers' zijn, omdat dat volgens hen aantrekkelijker is. Maar ach, Megan Fox is een 'bottom teeth talker' en voor haar lijkt het wel te werken.

Met deze hack gaat je iPhone-batterij langer mee

Chelsy Vanlerberghe-07 mei 2024 om 09:46

Heb je ook het gevoel dat je iPhone-batterij in no-time leeg is? Een TikTokker heeft een trucje ontdekt die je batterij een stevige boost kan geven.

Gebruikers die recentelijk naar iOS 17.1.1 zijn overgestapt, klagen over de korte batterijduur. Maar misschien ligt de schuld niet alleen bij de fabrikant, maar ook een beetje bij ons? We zitten de hele dag te scrollen, op werk, school, thuis, overal. Dus we weten als geen ander hoe irritant het is om maar 5% batterij over te hebben

TikTokker @T_Sply deelde een hack waarbij hij 'ongelimiteerde batterijduur' belooft. Ga naar 'Instellingen' op je iPhone, klik dan op 'Toegankelijkheid', vervolgens op 'Weergave en Tekstgrootte', en klik dan op 'Witpunt verminderen' om de hack te activeren. Hoe meer je het witpunt dimt, hoe langer de batterij meegaat.

Deze hack is niet hetzelfde als de 'helderheid verminderen'. Met het verminderen van het witpunt zorg je er eigenlijk voor dat de heldere kleuren minder fel worden weergegeven, wat batterij bespaart.

Natuurlijk heeft deze hack ook zijn nadelen. Het bekijken van video's en het lezen van tekst wordt moeilijker. Maar oké, liever dat dan een telefoon die uitvalt.

Dus, als je batterij bijna leeg is, gewoon dat witpunt verlagen. Easy peasy!

Ontdek meer