Clé & Kobe into the wild: van de grond in Botswana!

Joyce Vander Auwera-22 april 2024 om 16:00

KILROY organiseert reizen op maat over de hele wereld. Surfen, safari, stranden, bergen… you name it, zij regelen het. Clé & Kobe konden dankzij KILROY mee met een groepsreis doorheen Botswana!

Individueel, met een vriend(in) of in groep? Check de website van KILROY en plan jouw volgende onvergetelijke avontuur!

Meer info over Clé & Kobe hun reis naar Botswana vind je hier.

Wil jij op droomreis, net als Kobe en Clé?

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 14:47

Botswana staat bekend om zijn adembenemende landschappen en safari’s waar wilde dieren vrij door uitgestrekte vlaktes dwalen. Dankzij KILROY konden Clé en Kobe dit prachtige land bezoeken

Van kamperen onder de fonkelende sterren tot wildlife spotten in de weelderige natuur. Bungeejumpen, raften, een helikoptervlucht, en meer. Clé en Kobe did it all. En het beste van alles? Ze hebben helemaal niets zelf moeten regelen! KILROY heeft alles tot in de puntjes uitgestippeld. Check hieronder hun travelvlog.

Het avontuur begon voor Clé en Kobe met een vlucht naar Victoria Falls in Zimbabwe. Vervolgens reisden ze door Botswana en stopten ze in Kasane, dichtbij Chobe National Park, waar ze de grootste concentratie Afrikaanse olifanten van het hele continent konden vinden. Daarna ging hun avontuur verder naar de Okavango Delta, 's werelds grootste binnenlandse delta, waar ze in the middle of nowhere sliepen. Vanuit Botswana reisden het duo naar Namibië, waar hun groepsreis eindigde in Windhoek.

Is het bij jou ook beginnen kriebelen? Dan kan KILROY jou helpen bij het organiseren van jouw droomreis. Of je nu wil leren duiken in Thailand, surfen in Indonesië of hiken in Peru. KILROY organiseert reizen op maat over de hele wereld. Surfen, safari, stranden, bergen… you name it, zij regelen het. Meer informatie vind je hier.

1
2
3

Met deze hack gaat je iPhone-batterij langer mee

Chelsy Vanlerberghe-07 mei 2024 om 09:46

Heb je ook het gevoel dat je iPhone-batterij in no-time leeg is? Een TikTokker heeft een trucje ontdekt die je batterij een stevige boost kan geven.

Gebruikers die recentelijk naar iOS 17.1.1 zijn overgestapt, klagen over de korte batterijduur. Maar misschien ligt de schuld niet alleen bij de fabrikant, maar ook een beetje bij ons? We zitten de hele dag te scrollen, op werk, school, thuis, overal. Dus we weten als geen ander hoe irritant het is om maar 5% batterij over te hebben

TikTokker @T_Sply deelde een hack waarbij hij 'ongelimiteerde batterijduur' belooft. Ga naar 'Instellingen' op je iPhone, klik dan op 'Toegankelijkheid', vervolgens op 'Weergave en Tekstgrootte', en klik dan op 'Witpunt verminderen' om de hack te activeren. Hoe meer je het witpunt dimt, hoe langer de batterij meegaat.

Deze hack is niet hetzelfde als de 'helderheid verminderen'. Met het verminderen van het witpunt zorg je er eigenlijk voor dat de heldere kleuren minder fel worden weergegeven, wat batterij bespaart.

Natuurlijk heeft deze hack ook zijn nadelen. Het bekijken van video's en het lezen van tekst wordt moeilijker. Maar oké, liever dat dan een telefoon die uitvalt.

Dus, als je batterij bijna leeg is, gewoon dat witpunt verlagen. Easy peasy!

Ontdek meer