Trailer van derde seizoen ‘Onder Vuur’ gelost

Karen Luiken-02 mei 2024 om 09:12

Niet één, niet twee, niet drie maar vier nieuwe gezichten doen vanaf 6 juni hun intrede in het derde seizoen van ‘Onder Vuur’. In een gloednieuwe trailer laat Streamz alvast een eerste voorproefje zien.

Het nieuwe seizoen van 'Onder Vuur' start ongeveer een jaar na het vorige. Post Oosteroever is samengesmolten met Post Noordhoek en krijgt hierdoor eindelijk de broodnodige versterking van vier nieuwe, jonge krachten: alleenstaande moeder Cassia, strikte adjudant Pieter, topchauffeur Nouri en tattoo-artieste Jade.

De nieuwe lichting zorgt voor een verfrissend tintje, maar tegelijkertijd ook voor frictie met de oude garde. Extra kopzorgen dus voor luitenant Dominique, die van de twee ploegen een 'nieuw samengesteld gezin' moet maken.

En wanneer Orlando onverwachts terugkeert uit Zweden en Tom ontspoort, komen de onderlingen spanningen en persoonlijke relaties nog meer onder druk te staan. Maar het wordt Post Oosteroever pas echt heet onder de voeten wanneer een gevaarlijke interventie misloopt en een jongeman dood wordt teruggevonden.

Naast Louis Talpe en Lien De Graeve zien we ook dit seizoen Lynn Van Royen, Sam Louwyck, Aimé Claeys, Ilse De Koe, Ann Tuts, Wouter Bruneel, Kasper Vandenberghe, Wim Willaert en Joke Devynck terug. De nieuwe personages worden gespeeld door Vincent Van Sande, Ellen Sterckx, Anushka Melkonian en L'Hamiti Izzy Ismael.

Het derde seizoen van 'Onder Vuur' gaat op 6 juni van start op Streamz met twee afleveringen. Daarna is er elke donderdag een nieuwe aflevering te zien.

Joost Klein kreeg 'slechts' 58 jurypunten bij songfestival

Karen Luiken-17 mei 2024 om 09:06

Als Joost Klein wél mee had mogen doen aan de finale van het songfestival, zou hij dan kans hebben gemaakt op de eerste plek? Waarschijnlijk niet. De zanger zou ‘slechts’ 58 jurypunten hebben gekregen.

Uit een post van X-account Eurovisionario blijkt dat Nederland van geen enkel land het maximale jurypuntenaantal van twaalf zou hebben gekregen. Sterker nog: Joost Klein had het in het totaal met 58 punten moeten doen. Hij zou daarmee op de twaalfde plek zijn geëindigd – de punten van het publiek niet meegerekend.

Maar zover kwam het niet, want Joost Klein werd vorige week vlak voor de finale gediskwalificeerd na een incident met een televisiemedewerker. Zweden won het songfestival, Kroatië werd tweede, Oekraïne derde, Frankrijk vierde en Israël vijfde.

'Love Island'-Naomi twijfelt aan oprechtheid Nycole

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 08:51

Naomi, die bekend is van haar deelname aan 'Love Island', heeft haar bedenkingen bij enkele medekandidaten van het programma. In de nieuwste aflevering van 'Realitea' onthult ze dat er twee kandidaten zijn die ze liever niet meer zou tegenkomen.

"Wat kan ik hierover zeggen?" vroeg Naomi zich eerst af toen haar werd gevraagd welke islanders ze liever niet meer zou zien. Uiteindelijk zei ze: "Nou, ik zou Nycole en niet tegen willen komen." Wat er precies is voorgevallen, wil ze niet in detail bespreken. "Ik vind hen gewoon niet aardig. Geen aardige meiden. Niet mijn type personen. Alles lijkt om hen te draaien," legt ze uit. "Ik betwijfel zelfs of Nycole oprecht is geweest. Maar dat durf ik bij niemand te zeggen." Yikes!

Naomi deed in 2023 mee aan 'Love Island'. Ze vond eerst de liefde bij Kluuk, dan bij Job en tenslotte bij Thijn, maar verliet uiteindelijk als vrijgezel de villa. Intussen heeft ze een relatie met ‘Ex On The Beach’-deelnemer Quintin.

Ontdek meer