Rebel Wilson bevestigt komst vierde 'Pitch Perfect'

Karen Luiken-30 april 2024 om 15:15

De ‘Pitch Perfect’-franchise is nog niet voorbij. Actrice Rebel Wilson, die twaalf jaar geleden haar debuut maakte als Fat Amy, heeft laten weten dat de vierde film van de reeks in de maak is.

Rebel deed de onthullign maandagavond tijdens een toespraak in het London Palladium, waar ze was om haar nieuwe boek ‘Rebel Rising’ te promoten. “Ik zou heel graag een vierde ‘Pitch Perfect’ willen doen en ik geloof dat het script al in ontwikkeling is”, zei de actrice tegen haar publiek.

Rebel gaf nog geen details over het verhaal, maar ze deed wel een suggestie. “Ik denk dat ik met iemand zou moeten trouwen. Met Bumper misschien”, zo klonk het.

De eerste 'Pitch Perfect' verscheen in 2013 en kreeg twee jaar later een vervolg. De derde film verscheen zeven jaar geleden.

Paris Hilton en Nicole Richie krijgen opnieuw realityshow

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 10:53

Besties Paris Hilton en Nicole Richie keren terug naar het scherm, 20 jaar na hun succesvolle realityshow 'The Simple Life'.

Twee decennia geleden verscheen 'The Simple Life' voor het eerst op tv. De realityshow met in de hoofdrol 'domme blondjes' Paris Hilton en Nicole Richie was meteen een megasucces. Vijf seizoenen lang deden de rijke socialites vreemde, laagbetaalde baantjes, waardoor het leek alsof ze het moeilijker hadden dan ze eigenlijk nodig hadden. De show eindigde omdat de twee ruzie kregen, maar de strijdbijl is al even begraven. Nu zijn de twee klaar voor een hereniging op het scherm.

Op maandag plaatsten Hilton en Richie een teaser op sociale media. "New eras, same besties", deelden ze op Instagram. "Binnenkort op Peacock."

We weten nog niet veel over de serie, behalve dat het Hilton's tweede samenwerking met Peacock is. In 2021 was ze te zien in 'Paris in Love', een serie die haar voorbereidde op haar huwelijk met Carter Reum en hun eerste kind. Inmiddels is ze 43 en heeft ze een tweede kind, een dochter via een draagmoeder.

Nicole Richie heeft ook twee kinderen met Joel Madden, met wie ze sinds 2010 getrouwd is. De modeontwerpster was recent te zien in films als 'Good Burger 2' en 'Don't Tell Mom the Babysitter's Dead', en ze zal binnenkort te zien zijn in 'Summer Camp' van Castille Landon.

Eerder deze week plaagde Hilton haar reünie met Richie op sociale media door een collage van foto's te delen. "Vanaf dag 1: Sill en Bill," schreef ze erbij.

Om deze reden werd Zayn Malik van Tinder gegooid

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 09:17

Oké, we hebben allemaal wel eens een catfish tegengekomen op Tinder. Als het iemand is die zich voordoet als celebrity, is het makkelijk te spotten. Maar wat als de persoon achter de foto's écht de celeb is op de foto's? Voormalig One Direction-lid Zayn Malik geeft toe dat hij Tinder gebruikte, maar dat hij een aantal keer van het platform is verbannen om de hilarische reden dat ze hem verdachten een catfish te zijn.

In een interview met Nylon magazine praatte Malik over zijn muziek, zijn aankomende album 'Room Under the Stairs' en over zijn eerdere romantische relaties.

Malik, die eerder verloofd was Perrie Edwards van Little Mix en een dochter kreeg met Gigi Hadid, gaf toe dat hij al eens probeerde Tinder te gebruiken, maar dat het niet zoals gepland verliep.

"Het is niet al te succesvol voor me geweest, eerlijk gezegd", zei hij. "Iedereen beschuldigde me van catfishing. Ze zeiden: 'Waarom gebruik je de foto's van Zayn Malik?' Ik ben een of twee keer verwijderd van de app." Nu gebruikt de zanger geen apps meer om mensen te ontmoeten, maar geniet hij van dit onafhankelijke hoofdstuk in zijn leven. "Ik ben echt tevreden en gelukkig met het feit dat ik voor het eerst in mijn leven single ben", voegde hij eraan toe.

Ontdek meer