Clé & Kobe into the wild: van de grond in Botswana!

Joyce Vander Auwera-22 april 2024 om 16:00

KILROY organiseert reizen op maat over de hele wereld. Surfen, safari, stranden, bergen… you name it, zij regelen het. Clé & Kobe konden dankzij KILROY mee met een groepsreis doorheen Botswana!

Individueel, met een vriend(in) of in groep? Check de website van KILROY en plan jouw volgende onvergetelijke avontuur!

Meer info over Clé & Kobe hun reis naar Botswana vind je hier.

Met deze hack gaat je iPhone-batterij langer mee

Chelsy Vanlerberghe-07 mei 2024 om 09:46

Heb je ook het gevoel dat je iPhone-batterij in no-time leeg is? Een TikTokker heeft een trucje ontdekt die je batterij een stevige boost kan geven.

Gebruikers die recentelijk naar iOS 17.1.1 zijn overgestapt, klagen over de korte batterijduur. Maar misschien ligt de schuld niet alleen bij de fabrikant, maar ook een beetje bij ons? We zitten de hele dag te scrollen, op werk, school, thuis, overal. Dus we weten als geen ander hoe irritant het is om maar 5% batterij over te hebben

TikTokker @T_Sply deelde een hack waarbij hij 'ongelimiteerde batterijduur' belooft. Ga naar 'Instellingen' op je iPhone, klik dan op 'Toegankelijkheid', vervolgens op 'Weergave en Tekstgrootte', en klik dan op 'Witpunt verminderen' om de hack te activeren. Hoe meer je het witpunt dimt, hoe langer de batterij meegaat.

Deze hack is niet hetzelfde als de 'helderheid verminderen'. Met het verminderen van het witpunt zorg je er eigenlijk voor dat de heldere kleuren minder fel worden weergegeven, wat batterij bespaart.

Natuurlijk heeft deze hack ook zijn nadelen. Het bekijken van video's en het lezen van tekst wordt moeilijker. Maar oké, liever dat dan een telefoon die uitvalt.

Dus, als je batterij bijna leeg is, gewoon dat witpunt verlagen. Easy peasy!

Fan van Tagmansion? Ga net als hen naar The Island!

Chelsy Vanlerberghe-06 mei 2024 om 15:45

Ook helemaal in de feestvibe na het kijken van het nieuwe seizoen van 'Tagmansion'? We got you! Wist je dat jij en je vriendenbende op reis kunnen gaan naar de exacte locatie waar het zesde seizoen van 'Tagmansion' is opgenomen?

Van 7 tot 14 september wordt het eiland Pag in Kroatië omgetoverd tot een feestparadijs. Denk aan zon, zee, strand, en natuurlijk, zalige beats. Met topartiesten zoals Nina Black, Tola OG en Regi is sfeer verzekerd en kan jij de herinneringen van je leven maken, net als Maxim, Vince, Ellen en de rest van de bende.

The Island heeft nog veel meer chachi ervaringen te bieden. “Ik heb me zo goed geamuseerd op The Island,” vertelt Gilles “buiten het goed weer en de leuke feestjes waren er fucking nice activiteiten. Het is echt een aanrader.” Van poolparty’s tot een discotheek op het water, elke dag staan er nieuwe avonturen op je te wachten. Met toegang tot de legendarische Noa Beach Club, kan je blijven feesten tot in de vroege uurtjes. Het is ook de ultieme plek om nieuwe mensen te leren kennen. “Daarnaast zijn er superveel activiteiten om te doen, zoals waterskiën, bananenboot, boat parties en zoveel meer,” blikt Lara terug op het avontuur.

“Het was echt een zieke week voor mij,” gaat Maxim verder. Je kan net als hem in een huisje met zwembad verblijven. The Island biedt accommodaties voor elk gezelschap, of je nu met vrienden, familie of solo reist. De mini-villa’s met privézwembaden bieden een perfecte plek voor jou om te ontspannen en te feesten in stijl. Meer informatie vind je hier.

Mis deze kans niet om de zomer af te sluiten met een knal. TAGMAG en The Island Festival 2024 wachten op jou! Schrijf je nu in via deze link.

Ontdek meer