Deliveroo bezorgt vandaag platen aan huis

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:55

Vandaag vieren muziekfanaten over de hele wereld Record Store Day, een dag gemaakt om onafhankelijke platenwinkels in de kijker te zetten. Deliveroo doet daar graag aan mee en bezorgt vandaag – enkel vandaag – niet alleen eten, maar ook platen thuis bij muziekliefhebbers.

Deliveroo is voor deze feestdag de samenwerking aangegaan met de lokale platenwinkels Cherry Picker Record Store in Brugge en Warrecords in Antwerpen. De drie partijen hebben samen een lijst van tunes opgesteld die je vandaag kan bestellen via Deliveroo. Alle nummers hebben een link met eten, want ja: Deliveroo is er in de eerste plaats voor het leveren van eten.

Benieuwd om welke platen het gaat? Je ziet het op Deliveroo!

Sabrina Carpenter lost 5 nieuwe versies van 'Espresso'

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 07:45

Sabrina Carpenter loog niet wanneer ze zong: "I'm working hard, cause I'm a singer!" De zangeres is aan de slag gegaan en heeft nu vijf nieuwe versies van haar nieuwste single 'Espresso' gedropt.

De tekst is in de nieuwe versies niet aangepast, het gaat om remixes. Er zijn er 5: 'Double Shot', 'On Vacation', 'Decaf', 'Mochapella' and 'Espressooooo'. Dus, of je nu zin hebt in een krachtige boost of een relaxte vibe, er is sowieso een Sabrina-shot waar jij van kunt genieten. Isn't that sweet? I guess so!

Nieuwe album van Billie Eilish is verschenen

Karen Luiken-17 mei 2024 om 07:24

Het is een belangrijke dag voor Billie Eilish en haar fans. De zangeres heeft vandaag haar derde album uitgebracht. De plaat heet ‘Hit Me Hard and Soft’ en is Billies grootste trots, zo schrijft ze op Instagram.

“Mijn derde album is uit en ik weet niet wat ik moet zeggen”, laat Billie weten op social media. Finneas en ik hebben zoveel in dit album gestopt en ik heb nooit meer van iets gehouden dan van dit album. We hopen dat jullie er ook van kunnen genieten. Ik hou van jullie allemaal!”

Om haar nieuwe plaat te promoten gaat Billie vanaf september in tournee. Ze begint in Quebec en vliegt vervolgens door naar allerlei steden in Noord-Amerika en Australië, om vervolgens in april in Europa te arriveren. België slaat ze helaas over, maar op 4, 5 en 7 mei 2025 staat de zangeres wel in Amsterdam.

Ontdek meer