Mattel en Heinz brengen 'Barbiecue'-saus op de markt

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:00- Foto:

Mattel

De 'barbiecore'-craze is nog steeds niet over! En Heinz springt maar al te graag mee op de hype. Samen met speelgoedgigant Mattel hebben ze de 'Heinz classic Barbiecue Sauce' gelanceerd. De knalroze saus is een vegan mayonaise met BBQ-saus erin. Er is ook bietenextract aan toegevoegd om de kenmerkende roze kleur te bereiken.

Het idee is ontstaan na de hype rond de 'Barbie'-film vorig jaar en komt net op tijd voor de 65ste verjaardag van de bekende pop. Als je de saus graag zelf wil uitproberen, moet je snel zijn. Het product is in beperkte oplage verkrijgbaar via deze site en is enkel fysiek te vinden in Spaanse en Britse winkels.

Deze verfrissende zomermocktails wil je proeven

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 09:41

Wie denkt dat je niet van een alcoholvrij drankje kan genieten, heeft duidelijk nog nooit van The Mocktail Club gehoord. De mocktails, met verrassende combinaties van verse vruchten, kruiden en specerijen, passen perfect bij de warme dagen en zwoele avonden van het seizoen.

Bij The Mocktail Club draait de zomer om verfrissende smaken die gewoon passen bij die zonnige vibes, of je nu chillt op een terrasje in de zon of lekker ligt te relaxen in je eigen achtertuin. De mocktailclub heeft een heleboel smaken die je genieten van de zomer, zonder dat je een spatje alcohol nodig hebt.

Bij The Mocktail Club draait alles om het vieren van het leven zonder spijt. Met hun gebruiksklare mocktails, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, wordt het bereiden van jouw favoriete alcoholvrije drankje een fluitje van een cent. Schudden, serveren met ijs, garneren en jouw verfrissende mocktail is binnen enkele seconden klaar om van te genieten.

Er zijn verschillende smaken, waaronder de Basil & Elderflower mocktail die met zijn elegante balans tussen zoet en zuur perfect past bij lichte lentegerechten. Verder heb je ook nog de Grapefruit & Vanilla mocktail, Lemongrass & Chilli mocktail, en veel meer. Alle smaken ontdek je hier.

Je vindt The Mocktail Club terug op de kaart van verschillende (sterren)restaurants, delicatessezaken, conceptstores.De verschillende ready-to-serve mocktails zijn ook verkrijgbaar via de webshop van The Mocktail Club, of in de supermarkt bij Colruyt, Delhaize, Cru en detailhandels voor €14,99.

SodaStream lanceert nieuwe Classics-fruitsmaken

Simon Smetryns-16 mei 2024 om 08:27

SodaStream blijft haar assortiment van smaken uitbreiden. Naast de populaire frisdranksmaken zoals Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP en Mirinda (inclusief hun zero-varianten), kunnen we nu ook genieten van de nieuwe Classics-fruitsmaken: Pink Grapefruit (pompelmoes), Red Berries (rode bes) en Orange Mango – allemaal zonder suiker.

Met deze nieuwe smaaklijn maak je deze zomer in een handomdraai je eigen limonades en verrassende mocktails (of cocktails). Alle SodaStream Classics zijn vrij van toegevoegde suikers.

Met de SodaStream-smaken kunnen consumenten tot wel 9 liter verfrissende dranken bereiden, wanneer ze maar willen. Het proces is simpel: kraantjeswater bruisend maken met een SodaStream-bruiswatertoestel, een smaak toevoegen en klaar! Een leuke manier om gehydrateerd te blijven.

De nieuwe SodaStream Classics-fruitsmaken zijn verkrijgbaar in de SodaStream-webshop en bij Colruyt voor €5,99. Deze moeten we testen!

Ontdek meer