Deze 'cookie-hack' kan jou aan een lief helpen

Chelsy Vanlerberghe-14 maart 2024 om 12:06

Op zoek naar een lief? Het enige wat je nodig hebt is deeg een oven, volgens een meisje op TikTok. In een virale video vertelt ze hoe haar moeder haar dé ultieme datinghack leerde. En raad eens? Het heeft gewerkt!

"Als je afspreekt met een jongen, moet je koekjes bakken voordat hij komt, zodat je kot nog steeds naar die koekjes ruikt," vertelt ze in de TikTok die al meer dan 12 miljoen keer bekeken is.

Ze deelde ook dat toen haar vriendje voor de eerste keer langskwam, hij haar complimenteerde over hoe lekker haar appartement rook. Zij deed gewoon alsof die heerlijke geur er altijd al hing. "We hebben die mannen gewoon gemanipuleerd," legt ze uit. "Nu denken ze altijd aan ons als ze een koekje ruiken."

Het mooie aan deze truc? Als het je geen lief oplevert, dan heb je tenminste wel een heerlijke batch cookies!

TikTok experimenteert met video's van 60 minuten

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 07:56- Foto:

Solen Feyissa via Unsplash

Kijken we binnenkort series op TikTok? TikTok test een nieuwe functie uit waarbij gebruikers video's van 60 minuten kunnen uploaden. Dat meldt TechCrunch.

De nieuwe functie is voorlopig nog niet voor iedereen beschikbaar. Een kleine groep gebruikers in bepaalde markten kan het uitproberen, en TikTok heeft nog geen plannen om dit breed uit te rollen.

TikTok begon ooit met video's van slechts 15 seconden, maar ze hebben die limiet de afgelopen jaren steeds verder verhoogd. Hoewel TikTok groot werd door korte video's, zetten ze nu in op langere content om de concurrentie met YouTube aan te gaan.

Veel creators willen meer tijd voor dingen zoals kookdemo's, beauty tutorials, educatieve content en sketches. Met video's van 60 minuten hoopt TikTok dat creators hun content zowel op YouTube als op TikTok gaan delen, wat de concurrentie met YouTube nog verder opvoert.

De langere tijdslimiet opent ook de deur voor nieuwe soorten content op TikTok, zoals volledige afleveringen van series. Vorig jaar maakte Peacock bijvoorbeeld de eerste aflevering van 'Killing It' gratis beschikbaar op TikTok, opgesplitst in vijf delen. Met de nieuwe limiet zouden netwerken hele afleveringen kunnen uploaden zonder te hoeven splitsen. 'Tagmansion' binnenkort op TikTok, of niet?

Volgens Gen Z verraadt dit kledingstuk je leeftijd

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 11:08

Wie had gedacht dat een paar sokken het onderwerp van zoveel discussie zou kunnen zijn? Opnieuw bekritiseert Gen Z de modekeuzes van millennials. Dit keert draait het allemaal om de manier waarop de oudere generatie sokken draagt.

De eeuwige strijd tussen millennials en Gen Z is niets nieuws, met de twee leeftijdsgroepen die de afgelopen jaren botsen over alles, van kledingkeuzes tot waar je je haar verdeelt.

Stel je voor: je staat 's ochtends voor je kledingkast, klaar om de wereld te veroveren, en dan komt de allesbepalende vraag: enkelsokken of sportsokken? Het is voor sommigen een keuze waar ze nauwelijks bij stilstaan. Allemaal heel ontschuldig, toch?

Fout.

Volgens TikTok is het dragen van een paar enkelsokken een duidelijk teken dat je een millennial bent. De jongere generatie gaat liever voor hoge sokken.

Sokken kunnen dus meer over iemand onthullen dan dat je denkt.

Ontdek meer