Bedenkers Have a Roll lanceren nieuw bakkersconcept in Antwerpen

Karen Luiken-06 november 2023 om 08:08

Het is tijd om afscheid te nemen van je summerbody. Antwerpen krijgt er een nieuw bakkersconcept bij en geloof ons: daar ga je verslaafd aan raken. De bedenkers van Have A Roll, de plek die bekendstaat om zijn vegan kaneelrollen, introduceert Bakkerij Funk.

Bakkerij Funk wordt een samensmelting van versgebakken lekkernijen, heerlijke koffie en natuurlijke wijnen, geïnspireerd door de in Kopenhagen gevestigde hotspot Lille Bakery.

Zo’n beetje alles wat bij Bakkerij Funk in de schappen ligt, wordt gemaakt van plantaardige producten. Zowel de drankjes als gebakjes in het assortiment zijn vegan. Toch liever vlees of vis? Er zijn ook toast-variaties beschikbaar met deze ingrediënten.

Bakkerij Funk bevindt zich op Kronenburgstraat 41A in Antwerpen. De officiële opening staat gepland voor eind november/begin december. Een precieze datum zal later worden gecommuniceerd.

Weekendtip: Bezoek de grootste Nike store van Europa in Designer Outlet Roermond

Simon Smetryns-16 mei 2024 om 14:21

Sinds vorig weekend heeft Designer Outlet Roermond een nieuwe topshop in haar collectie: de grootste Nike store van Europa. De Nike-winkel in het outlet center gaat binnenkort verbouwen en opent in de tussentijd een indrukwekkende tijdelijke winkel van maar liefst 1400 m² aan de rand van het center, direct naast de parkeerplaats. Dit betekent dat sportliefhebbers 250 m² extra winkelruimte tot hun beschikking hebben om outlet sportgear te shoppen met kortingen tot wel 70% op de retailprijs.

De verbouwing belooft veel goeds. De nieuwe winkel, die haar deuren opent in het voorjaar van 2025, zal 2833 m² groot zijn, verdeeld over twee verdiepingen. Hiermee wordt het nieuwe pand meer dan twee keer zo groot als de huidige locatie.

Voor de liefhebbers van goede deals heeft Nike nog een extraatje in petto: tot 2 juni krijg je 30% extra korting bovenop de outletprijs op schoenen voor zowel mannen als vrouwen bij een aankoop vanaf 30 euro.

Dit verlengde Pinksterweekend biedt een perfecte gelegenheid om deze nieuwe winkel te verkennen. Op zaterdag 18 mei is de outlet open tot 21u00, zoals gebruikelijk. Op zondag 19 mei en maandag 20 mei zijn de openingstijden verlengd tot 22u00. Zo heb je extra veel tijd om te shoppen en van de aantrekkelijke kortingen te profiteren.

Verwen jezelf dit weekend in Designer Outlet Roermond (net over de grens in Nederland) en ontdek er de grootste Nike store van Europa. Bekijk hier welke stores je er nog allemaal kan bezoeken.

Deze verfrissende zomermocktails wil je proeven

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 09:41

Wie denkt dat je niet van een alcoholvrij drankje kan genieten, heeft duidelijk nog nooit van The Mocktail Club gehoord. De mocktails, met verrassende combinaties van verse vruchten, kruiden en specerijen, passen perfect bij de warme dagen en zwoele avonden van het seizoen.

Bij The Mocktail Club draait de zomer om verfrissende smaken die gewoon passen bij die zonnige vibes, of je nu chillt op een terrasje in de zon of lekker ligt te relaxen in je eigen achtertuin. De mocktailclub heeft een heleboel smaken die je genieten van de zomer, zonder dat je een spatje alcohol nodig hebt.

Bij The Mocktail Club draait alles om het vieren van het leven zonder spijt. Met hun gebruiksklare mocktails, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, wordt het bereiden van jouw favoriete alcoholvrije drankje een fluitje van een cent. Schudden, serveren met ijs, garneren en jouw verfrissende mocktail is binnen enkele seconden klaar om van te genieten.

Er zijn verschillende smaken, waaronder de Basil & Elderflower mocktail die met zijn elegante balans tussen zoet en zuur perfect past bij lichte lentegerechten. Verder heb je ook nog de Grapefruit & Vanilla mocktail, Lemongrass & Chilli mocktail, en veel meer. Alle smaken ontdek je hier.

Je vindt The Mocktail Club terug op de kaart van verschillende (sterren)restaurants, delicatessezaken, conceptstores.De verschillende ready-to-serve mocktails zijn ook verkrijgbaar via de webshop van The Mocktail Club, of in de supermarkt bij Colruyt, Delhaize, Cru en detailhandels voor €14,99.

Ontdek meer