'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-29 april 2024 om 06:32

Gisteren was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Mol’. Daarin zagen we onder andere hoe een van de kandidaten de stem van de mol te horen kreeg én hoe opnieuw een speler het veld moest verlaten. Uitzending gemist? Deze fragmenten houden je up to date.

Deze kandidaat hoort eindelijk de stem van de mol

Na een veiling om de stem van de mol te kunnen beluisteren, is deze kandidaat de gelukkige.

De eerste reactie van de zesde afvaller

Hoe heeft de zesde afvaller van De Mol het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Paris Hilton en Nicole Richie krijgen opnieuw realityshow

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 10:53

Besties Paris Hilton en Nicole Richie keren terug naar het scherm, 20 jaar na hun succesvolle realityshow 'The Simple Life'.

Twee decennia geleden verscheen 'The Simple Life' voor het eerst op tv. De realityshow met in de hoofdrol 'domme blondjes' Paris Hilton en Nicole Richie was meteen een megasucces. Vijf seizoenen lang deden de rijke socialites vreemde, laagbetaalde baantjes, waardoor het leek alsof ze het moeilijker hadden dan ze eigenlijk nodig hadden. De show eindigde omdat de twee ruzie kregen, maar de strijdbijl is al even begraven. Nu zijn de twee klaar voor een hereniging op het scherm.

Op maandag plaatsten Hilton en Richie een teaser op sociale media. "New eras, same besties", deelden ze op Instagram. "Binnenkort op Peacock."

We weten nog niet veel over de serie, behalve dat het Hilton's tweede samenwerking met Peacock is. In 2021 was ze te zien in 'Paris in Love', een serie die haar voorbereidde op haar huwelijk met Carter Reum en hun eerste kind. Inmiddels is ze 43 en heeft ze een tweede kind, een dochter via een draagmoeder.

Nicole Richie heeft ook twee kinderen met Joel Madden, met wie ze sinds 2010 getrouwd is. De modeontwerpster was recent te zien in films als 'Good Burger 2' en 'Don't Tell Mom the Babysitter's Dead', en ze zal binnenkort te zien zijn in 'Summer Camp' van Castille Landon.

Eerder deze week plaagde Hilton haar reünie met Richie op sociale media door een collage van foto's te delen. "Vanaf dag 1: Sill en Bill," schreef ze erbij.

'The Summer I turned Pretty' komt pas in 2025 terug

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 09:01

Verwacht dit jaar geen terugkeer naar Cousins Beach: 'The Summer I Turned Pretty' neemt deze zomer vrijaf. Amazon heeft aangekondigd dat seizoen 3 van de populaire serie pas in 2025 te zien zal zijn.

Goed nieuws is wel dat het derde seizoen drie extra afleveringen zal hebben. Belly, Conrad en Jeremiah krijgen deze keer 11 afleveringen om hun lovetriangle drama op te lossen, in plaats van 7 afleveringen zoals de vorige seizoenen.

De serie, gebaseerd op de populaire boekentrilogie van Jenny Han, volgt tiener Isabel 'Belly' Conklin terwijl ze haar zomer doorbrengt in een gezellig kuststadje. In der serie navigeert ze een lovetriangle tussen haar jeugdvrienden, broers Conrad en Jeremiah.

In het laatste seizoen koos Belly ervoor een relatie met Jeremiah aan te gaan, net zoals in het tweede boek, 'It's Not Summer Without You'. Een seizoen vol verdriet eindigde op een vrolijke noot.

Maar zoals de lezers van de boeken maar al te goed weten, is de drama nog niet opgelost. Seizoen 3 zal waarschijnlijk het laatste boek in de trilogie, 'We’ll Always Have Summer', volgen. Maar of dit ook het einde van de serie betekent, moeten we nog afwachten.

Ontdek meer