Komt Zendaya ooit nog met nieuwe muziek?

Karen Luiken-27 april 2024 om 07:31

Zendaya heeft het de laatste jaren vooral erg druk met acteren, maar toch sluit ze niet uit dat ze ooit weer zingend op het podium zal staan. In een aflevering van ‘The Jennifer Hudson Show’ heeft de 27-jarige ster verklapt dat ze in de toekomst misschien nieuwe muziek uit wil brengen. “Als de juiste timing komt”, zo klinkt het.

“Ik hou van muziek en het is heel speciaal voor mij”, aldus Zendaya. “Dat ik in de muziekindustrie zit, bederft de vreugde van muziek niet, maar soms voelt het niet goed om muziek en zaken samen te brengen. Als de juiste timing komt, breng ik misschien nog wel iets uit.”

Wanneer dat gaat gebeuren? Geen idee. Het staat nog niet eens vast óf het gaat gebeuren. “We zullen zien”, plaagt Zendaya. “Misschien ooit.”

Jake Paul legt geen 'seksban' op voor zijn gevecht met Mike Tyson

Chelsy Vanlerberghe-13 mei 2024 om 09:04

Op 20 juli staat YouTuber Jake Paul tegenover Mike Tyson in het boksevenement 'Jake Paul Vs. Mike Tyson', dat wordt uitgezonden op Netflix. Voor dit evenement zal de bokslegende zijn libido even aan de kant schuiven en geen seks hebben, maar Jake Paul geeft toe dat hij niet hetzelfde zal doen...

Het is blijkbaar vrij normaal om geen seks te hebben in de weken voor een gevecht, omdat dat zou helpen bij het opbouwen van agressie. Jake Paul, YouTuber-turned-bokser, heeft zo'n 'seksban' zelf geprobeerd, maar het leverde hem alleen maar 'probleempjes' op tussen de lakens.

"Als ik twee weken geen seks heb, krijg ik natte dromen omdat mijn lichaam zegt: 'Laat dit eruit!'" Hij heeft zelfs toegegeven dat zijn enige verlies, tegen Tommy Fury, te wijten was aan deze natte dromen. "Na twee weken bouw je testosteron op, dus je krijgt een natte droom omdat je lichaam die energie moet vrijgeven. Ik wist meteen: dit is niet goed." Om dit te voorkomen, staat hij zichzelf nu toe om vier dagen voor het gevecht nog seks te hebben.

Zayn Malik zegt dat hij nog nooit verliefd was

Chelsy Vanlerberghe-13 mei 2024 om 08:25

Zayn Malik heeft in een interview met Zach Sang onthuld dat hij niet weet of hij al ooit verliefd is geweest, ondanks zijn lange relaties met supermodel Gigi Hadid en zangeres Perrie Edwards.

"Ik weet niet of ik op dit moment echt verliefd ben geweest," vertelde Zayn tijdens The Zach Sang Show. Hoewel hij verloofd was met Perrie Edwards van Little Mix en een driejarige dochter heeft met ex Gigi Hadid, twijfelt hij of hij ooit echte liefde heeft gevoeld.

De 'Pillowtalk'-zanger had het in het interview over zijn nieuwe album, 'Room Under The Stairs'. Zijn breuk met Gigi Hadid in oktober 2021 had een grote invloed op verschillende nummers.

"Het eerste nummer dat ik schreef was 'Alienated,' en dat was aan het einde van mijn relatie", legde hij uit. "Het beschrijft hoe ik me voelde toen mijn ex en ik uit elkaar gingen.

De twee hadden een knipperlichtrelatie van 2015 tot ze definitief uit elkaar gingen in 2021, na een ruzie tussen Zayn en Gigi's moeder, Yolanda. Het leek erop dat Zayn en Gigi het goed met elkaar konden vinden sinds hun breuk. Gigi vertelde eerder dit jaar aan de Sunday Times dat ze 'heel blij' was met hoe ze het ouderschap deelden. Daarom vinden fans de opmerkingen van Zayn verrassend.

Ontdek meer