'Bridgerton'-ster pakt rol in derde seizoen 'Heartstopper'

Karen Luiken-27 april 2024 om 07:25

Het derde seizoen van ‘Heartstopper’ krijgt er drie nieuwe gezichten bij. Eén van hen is Jonathan Bailey, die Anthony Bridgerton speelt in de razend populaire Netflix-hit ‘Bridgerton’.

Jonathan kruipt in de huid van de bekende influencer Jack Maddox, waar Charlie een oogje op heeft. De andere twee nieuwe acteurs zijn Hayley Atwell en Eddie Marsan. Hayley speelt Nicks tante Diane en Eddie is verantwoordelijk voor de rol van de therapeut van Charlie.

Alice Oseman, schrijfster van de serie, is blij met de aangevulde cast. "Het was geweldig om de kunsten van Hayley, Eddie en Jonathan naast onze huidige cast te zien", zegt ze tegen The Wrap.

Baby gespot op de grond bij concert Taylor Swift in Parijs

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 08:58

Amerikaanse popster Taylor Swift heeft een leger aan fans, die over heel de wereld reizen om 'The Eras Tour' live mee te maken. Tijdens haar recente show in Parijs werd een wel heel jonge Swiftie gespot: een baby, nog in luiers, die rustig op de grond in de pit lag. Dit opmerkelijke tafereel veroorzaakte flink wat ophef online.

Op sociale media circuleert een foto waarop te zien is hoe de baby op de grond ligt, omringd door een aantal volwassenen. Vele Swifties reageren verontwaardigd en maken zich zorgen over de veiligheid van het jonge kindje. De 'pit', ofwel de staanplaatsen net voor het podium, is erg crowded en de muziek staat er zeer luid. Opvallend is dat La Défense, de concertlocatie, op haar website expliciet aangeeft dat het niet aan te raden is om kinderen jonger dan 4 jaar mee te nemen, voornamelijk vanwege het intense geluidsniveau.

Deze nummers zullen te horen zijn in 'Bridgerton' seizoen 3

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 08:33

Het aftellen is begonnen! Op 16 mei is het eindelijk zover: het langverwachte derde seizoen van 'Bridgerton' gaat in première. En ja hoor, ook dit seizoen zullen bekende popnummers een klassieke twist krijgen. Netflix heeft al zeven covers aangekondigd die je kan verwachten.

Het seizoen brengt niet alleen de terugkeer van covers van vertrouwde artiesten zoals Billie Eilish en Taylor Swift, maar ook een aantal nieuwe gezichten, waaronder Gayle, die naadloos passen in het Bridgerton-universum. Volgens de makers zal de muziek de groeiende liefde tussen Penelope en Colin Bridgerton weerspiegelen.

Zoals trouwe fans weten, zullen de popsongs in een klassiek jasje gestoken worden. Kijkers kunnen zich verheugen op een orkestrale versie van de volgende nummers:

Ontdek meer