Reinier Zonneveld dropt nieuwe technoknaller

Joyce Vander Auwera-26 april 2024 om 16:30

Reinier Zonneveld en de legendarische Belgische act D-Devils bundelen opnieuw hun krachten voor een nieuwe knaller genaamd 'Judgement Day'. Dit nummer is de opvolger van hun eerdere samenwerking 'Dance With the Devil (The 6th Gate)', die al snel een van Zonneveld's meest herkenbare remixes werd.

Met een mix van pakkende melodieën en opzwepende ritmes heeft Zonneveld zich een unieke plek verworven in het elektronische muzieklandschap. Als oprichter van Filth on Acid biedt hij niet alleen een platform voor zijn eigen hits, maar ook voor andere baanbrekende artiesten. D-Devils, bekend van hits als 'Song 2' en 'The 6th Gate', past perfect in dit plaatje en hun eerdere samenwerking met Zonneveld was een groot succes.

'Judgement Day' is een technobom met harde drums en opvallende trance-synths. De rauwe percussie en duistere vocalen voegen extra diepte toe aan dit nummer, dat deze zomer meer dan zeker de dansvloeren zal laten ontploffen.

Het nummer is niet zomaar een liedje, het is een ervaring die je meeneemt op een sonische reis. Van donkere clubs tot grote festivalpodia, 'Judgement Day' zal overal voor een feestje zorgen.

'Judgement Day' is nu beschikbaar op alle streamingplatforms.

Baby gespot op de grond bij concert Taylor Swift in Parijs

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 08:58

Amerikaanse popster Taylor Swift heeft een leger aan fans, die over heel de wereld reizen om 'The Eras Tour' live mee te maken. Tijdens haar recente show in Parijs werd een wel heel jonge Swiftie gespot: een baby, nog in luiers, die rustig op de grond in de pit lag. Dit opmerkelijke tafereel veroorzaakte flink wat ophef online.

Op sociale media circuleert een foto waarop te zien is hoe de baby op de grond ligt, omringd door een aantal volwassenen. Vele Swifties reageren verontwaardigd en maken zich zorgen over de veiligheid van het jonge kindje. De 'pit', ofwel de staanplaatsen net voor het podium, is erg crowded en de muziek staat er zeer luid. Opvallend is dat La Défense, de concertlocatie, op haar website expliciet aangeeft dat het niet aan te raden is om kinderen jonger dan 4 jaar mee te nemen, voornamelijk vanwege het intense geluidsniveau.

Gracie Abrams brengt nummer met Taylor Swift uit

Chelsy Vanlerberghe-13 mei 2024 om 16:33

Op 21 juni zal Gracie Abrams haar tweede album, 'The Secret of Us', loslaten op de wereld. Het album zal 13 nummers ontvangen, waarvan de popster nu ook de tracklist op haar sociale media heeft gedeeld. Opvallend: op één van die nummers zal Taylor Swift te horen zijn.

Gracie Abrams verzorgde het voorprogramma tijdens een groot deel van Taylor Swifts Amerikaanse 'The Eras Tour' en stond sindsdien ook bij ons in een uitverkochte La Madeleine voor haar eigen headline show. De twee singer-songwriters kunnen het goed met elkaar vinden en vereeuwigen hun vriendschap nu ook met het nummer 'Us'. Nu het nieuws bekend is, beseffen fans dat de twee popsterren eigenlijk al teasede naar hun collab. Zo leest Taylor in haar nieuwste single 'Fortnight' een boek waarop 'Us' op de cover staat geschreven. Gracie deelde op haar beurt een screenshot van dat beeld op haar sociale media. Benieuwd hoe het nummer zal klinken!

Ontdek meer