Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd Australië' vanaf maandag te zien

Karen Luiken-26 april 2024 om 08:19

Fans die geen genoeg kunnen krijgen van ‘Blind Getrouwd’ kunnen hun hart ophalen. Vanaf aanstaande maandag is het nieuwe Australische seizoen bij VTM 2 te zien.

In ‘Blind Getrouwd Australië’ beleven de deelnemende koppels de ups en downs van het huwelijk onder het kritische oog van de camera’s. Is het liefde op het eerste gezicht? Of worden ze tot het uiterste gedreven door de grillen van hun prille relatie?

In de eerste aflevering komt een vrijgezellenavond voorbij, krijgt een van de kandidaten slecht nieuws, ziet een ander koppel hun ceremonie letterlijk in het water vallen en is er sprake van een dramatische wending tijdens de receptie.

‘Blind Getrouwd Australië’ is vanaf 29 april van maandag tot donderdag om 18.45 uur te zien bij VTM.

‘Love is Blind’-koppel verwelkomt eerste kindje

Karen Luiken-14 mei 2024 om 07:51

‘Love is Blind’-sterren Bliss en Zack Goytowski zijn ouders geworden. De lovebirds hebben dik twee weken geleden hun eerste kindje mogen verwelkomen.

Bliss en Zack hebben een dochter gekregen die ze de naam Galileo Terri Rayne gaven. Ze zag volgens People op 26 april het levenslicht. “We zijn zo verliefd op onze prachtige meisje”, aldus het koppel. “Ons leven is voorgoed veranderd en we zijn zo dankbaar dat we de rest van ons leven van haar mogen houden. Ze is onze maan, onze sterren en het centrum van ons universum.”

De kersverse ouders leerden elkaar kennen in het vierde seizoen van ‘Love is Blind’. Ze gaven elkaar in datzelfde programma het jawoord.

Je kunt je nu inschrijven voor nieuw seizoen 'De Mol'

Karen Luiken-13 mei 2024 om 07:14

Meteen na het afronden van ‘De Mol’ wordt er alweer gewerkt aan een nieuw seizoen. En daarvoor wordt gezocht naar nieuwe kandidaten! Denk jij net zo’n goede saboteur te zijn als Senne? Of het spel net zo briljant te kunnen spelen als winnaar Bernard? Dan is dit je kans om je in te schrijven.

Net zoals voorgaande jaren reist ‘De Mol’ ook dit keer weer af naar een onbekende locatie voor een nieuw seizoen van het programma. Welke locatie dat is en wanneer de opnames plaats zullen vinden, is nog niet bekend. Maar we weten wel dat er een kans bestaat dat jíj daar onderdeel van uit zal maken. GoPlay zoekt namelijk naar nieuwe kandidaten en iedereen mag zich inschrijven.

Hoe dat inschrijven werkt? Simpel: je gaat naar deze website, vult een vragenlijst in en neemt een kort introductiefilmpje op. Zorg ervoor dat je opvalt, want naast jou zijn er nog duizenden andere mensen die de kans zullen wagen!

Ontdek meer