Madison Beer speelt 'Jenifer' in nieuwe musicvideo

Chelsy Vanlerberghe-25 april 2024 om 10:40

Madison Beer heeft een musicvideo gedropt voor haar hit 'Make You Mine'. De video is een knipoog naar de horror-komedie 'Jenifer's Body'.

Madison Beer kruipt in de rol van Megan Fox's personage Jenifer Check. In de videoclip speelt ze een cheerleader die samenwerkt met haar beste vriendin om een jongen uit hun klas te vermoorden. Madison is grote fan van het personage, want ze heeft zich in het verkleden nog al verkleed als de bloeddorstige bombshell.

‘Love is Blind’-koppel verwelkomt eerste kindje

Karen Luiken-14 mei 2024 om 07:51

‘Love is Blind’-sterren Bliss en Zack Goytowski zijn ouders geworden. De lovebirds hebben dik twee weken geleden hun eerste kindje mogen verwelkomen.

Bliss en Zack hebben een dochter gekregen die ze de naam Galileo Terri Rayne gaven. Ze zag volgens People op 26 april het levenslicht. “We zijn zo verliefd op onze prachtige meisje”, aldus het koppel. “Ons leven is voorgoed veranderd en we zijn zo dankbaar dat we de rest van ons leven van haar mogen houden. Ze is onze maan, onze sterren en het centrum van ons universum.”

De kersverse ouders leerden elkaar kennen in het vierde seizoen van ‘Love is Blind’. Ze gaven elkaar in datzelfde programma het jawoord.

Gracie Abrams brengt nummer met Taylor Swift uit

Chelsy Vanlerberghe-13 mei 2024 om 16:33

Op 21 juni zal Gracie Abrams haar tweede album, 'The Secret of Us', loslaten op de wereld. Het album zal 13 nummers ontvangen, waarvan de popster nu ook de tracklist op haar sociale media heeft gedeeld. Opvallend: op één van die nummers zal Taylor Swift te horen zijn.

Gracie Abrams verzorgde het voorprogramma tijdens een groot deel van Taylor Swifts Amerikaanse 'The Eras Tour' en stond sindsdien ook bij ons in een uitverkochte La Madeleine voor haar eigen headline show. De twee singer-songwriters kunnen het goed met elkaar vinden en vereeuwigen hun vriendschap nu ook met het nummer 'Us'. Nu het nieuws bekend is, beseffen fans dat de twee popsterren eigenlijk al teasede naar hun collab. Zo leest Taylor in haar nieuwste single 'Fortnight' een boek waarop 'Us' op de cover staat geschreven. Gracie deelde op haar beurt een screenshot van dat beeld op haar sociale media. Benieuwd hoe het nummer zal klinken!

Ontdek meer