Goldband voegt extra show toe in het Sportpaleis

Chelsy Vanlerberghe-05 april 2024 om 10:07

Geen ticket kunnen bemachtigen voor het optreden van Goldband in het Sportpaleis op 6 december? Geen paniek! Omdat het eerste concert meteen uitverkocht was, knalt de populaire band er nog een extra show bovenop op zaterdag 7 december.

De Haagse popgroep - bestaande uit Milo Driessen, Karel Gerlach en De Het Boaz - is ontzettend populair en verovert sinds hun eerste releases in 2019 de harten van Nederlandse en Belgische fans. Dat bewezen ze vorig jaar alvast door in een ongezien recordtempo twee keer de Lotto Arena volledig uit te verkopen. Met hits als 'Noodgeval', 'Rommel' en 'Witte Was', is Goldband niet meer weg te denken van alle grote radiozenders.

Tickets zijn beschikbaar vanaf nu via livenation.be en kosten €73.50 - €62.30 - €51.10 - €39.90, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Baby gespot op de grond bij concert Taylor Swift in Parijs

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 08:58

Amerikaanse popster Taylor Swift heeft een leger aan fans, die over heel de wereld reizen om 'The Eras Tour' live mee te maken. Tijdens haar recente show in Parijs werd een wel heel jonge Swiftie gespot: een baby, nog in luiers, die rustig op de grond in de pit lag. Dit opmerkelijke tafereel veroorzaakte flink wat ophef online.

Op sociale media circuleert een foto waarop te zien is hoe de baby op de grond ligt, omringd door een aantal volwassenen. Vele Swifties reageren verontwaardigd en maken zich zorgen over de veiligheid van het jonge kindje. De 'pit', ofwel de staanplaatsen net voor het podium, is erg crowded en de muziek staat er zeer luid. Opvallend is dat La Défense, de concertlocatie, op haar website expliciet aangeeft dat het niet aan te raden is om kinderen jonger dan 4 jaar mee te nemen, voornamelijk vanwege het intense geluidsniveau.

Gracie Abrams brengt nummer met Taylor Swift uit

Chelsy Vanlerberghe-13 mei 2024 om 16:33

Op 21 juni zal Gracie Abrams haar tweede album, 'The Secret of Us', loslaten op de wereld. Het album zal 13 nummers ontvangen, waarvan de popster nu ook de tracklist op haar sociale media heeft gedeeld. Opvallend: op één van die nummers zal Taylor Swift te horen zijn.

Gracie Abrams verzorgde het voorprogramma tijdens een groot deel van Taylor Swifts Amerikaanse 'The Eras Tour' en stond sindsdien ook bij ons in een uitverkochte La Madeleine voor haar eigen headline show. De twee singer-songwriters kunnen het goed met elkaar vinden en vereeuwigen hun vriendschap nu ook met het nummer 'Us'. Nu het nieuws bekend is, beseffen fans dat de twee popsterren eigenlijk al teasede naar hun collab. Zo leest Taylor in haar nieuwste single 'Fortnight' een boek waarop 'Us' op de cover staat geschreven. Gracie deelde op haar beurt een screenshot van dat beeld op haar sociale media. Benieuwd hoe het nummer zal klinken!

Ontdek meer